NL
Jobs @ FintroGaat ver, blijft dichtbij.

EEN UITDAGING ALS ZELFSTANDIGE

Zelfstandig ondernemen met gepaste begeleiding

Ben je een geboren ondernemer en ben je zelfstandige omdat je graag zelf je doelstellingen en de strategie om die te bereiken vastlegt? Hou je ervan om zelf je zaken te regelen maar daarbij toch ondersteuning te krijgen? Dan zit je absoluut goed bij Fintro.

Onze zelfstandige bankagenten, en daarnaast vaak verzekeringsmakelaars, beheren en bouwen volledig zelf hun agentschap en klantenportefeuille uit. Zij beslissen zelf over de commerciële acties, tekenen zelf hun contactstrategie uit en omringen zich met medewerkers die ze zelf rekruteren. Bovendien kunnen ze rekenen op een nationale en lokale marketingondersteuning, solide bankproducten die zijn afgestemd op de behoeften van hun klanten en de steun van een netwerk van zelfstandige Fintro-agenten met wie ze ervaringen en best practices uitwisselen. Fintro biedt haar agenten en hun medewerkers ook een uitgebreid opleidingsaanbod om de nodige kennis te verwerven en te verruimen.

Wil je de verantwoordelijkheid nemen over een agentschap en een team, en je servicegerichtheid en expertise ten dienste stellen van je klanten, dan geven wij je de middelen om te slagen. 

Jouw uitdaging vinden

Zoek je een nieuwe partner voor je bankagentschap of wil je een agentschap openen of overnemen? Je project interesseert ons. Ontdek welke samenwerkingsmogelijkheden wij bieden en overtuig ons.

Zoeken