NL
Jobs @ FintroGaat ver, blijft dichtbij.

EEN LOOPBAAN IN EEN AGENTSCHAP

Een boeiende en afwisselende job

Hou je van de sfeer binnen een kleine onderneming, zoek je een verrijkende en veelzijdige job, en werk je het liefst in eigen regio? Versterk dan het team van een zelfstandig agent.

Ongeacht of je polyvalent adviseur, specialist in kredieten, beleggingen of professioneel cliënteel bent, je speelt een centrale rol in de tevredenheid van de klant. Zij kunnen altijd op je rekenen voor een vriendelijke en professionele dienstverlening. Je bouwt een duurzame vertrouwensrelatie op met klanten en stelt hen producten en diensten voor die afgestemd zijn op hun behoeften. Dagelijks bankieren, woon- of consumentenkredieten, sparen en beleggen, particuliere of zakelijke klanten: je krijgt te maken met diverse boeiende domeinen waarin je je kunt specialiseren.

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en kunnen evolueren volgens je persoonlijke inzet en de geboden kansen. Ben je een rasechte verkoper, servicegericht en weet je van aanpakken, dan is een job in een agentschap precies wat je zoekt. 

Branch locator

Jouw job vinden

Wil je aan de slag in het netwerk van Fintro? Onze zelfstandige agenten zoeken diverse profielen: zowel starters als mensen met ervaring in de sector. Bekijk snel onze vacatures en solliciteer online.

Zoeken