NL
Jobs @ FintroGaat ver, blijft dichtbij.

OVER ONS

Werken bij Fintro

Fintro maakt deel uit van de BNP Paribas Groep en is sterk verweven met de lokale economie. Met haar distributienetwerk van ongeveer 300 zelfstandige bankagentschappen en een duizendtal medewerkers heeft Fintro een evenwichtig en duurzaam bedrijfsmodel. In 1919 gesticht door de Nationale Bank van België onder naam van ‘Nationale Maatschappij voor Krediet aan de Nijverheid’ werd dit netwerk in 2005 omgedoopt tot ‘Fintro’.

Fintro bedient vooral particulieren, maar ook zelfstandigen en kleine en middelgrote ondernemingen op de Belgische markt en biedt exclusief de bankproducten van BNP Paribas Fortis aan. De kernwaarden van Fintro zijn ‘professionaliteit’ en de ‘toegankelijkheid’ die schuilt in de kennis van de klant, de lange termijnrelatie, de nabijheid en de transparantie. Dit alles vertaalt zich in het motto: “Fintro. Gaat ver, blijft dichtbij”.

Compleet aanbod

Werken bij Fintro betekent het opbouwen van een lange termijnrelatie met de klanten dankzij een uitgebreid aanbod van producten en diensten waarbij respect voor de klant en het juiste advies centraal staan. Jongeren, volwassenen, zelfstandigen en kmo’s: allemaal kunnen ze rekenen op de knowhow en een transparant en eerlijk advies.

Door het “multi-kanaal “verkoopmodel hebben de klanten altijd en overal en in alle veiligheid toegang tot de producten en diensten die Fintro aanbiedt.

Een menselijke bedrijfscultuur

Door de lokale verankering van onze agentschappen werkt je niet enkel in je buurt maar staat je ook dicht bij de klanten. Je werkt aan de groei van Fintro en aan je persoonlijke ontwikkeling dankzij talrijke opleidingen en uitwisseling van ervaringen met je collega’s.

Een actief sponsorbeleid gericht op sport en cultuur

Fintro is ook de fiere hoofdsponsor en fervent supporter van de Belgische nationale hockeyteams. Fintro deelt in dit partnership niet alleen de waarden van respect, fair play en professionalisme maar ook de uitstraling van een ambitie met nationale weerklank.

Op cultureel vlak koos Fintro in 2011 resoluut voor het boekenvak. Fintro sponsort de twee belangrijkste boekenbeurzen van België en de Fintro Literatuurprijs, één van de belangrijkste Nederlandstalige literaire prijzen. Met dit partnership onderstreept Fintro de persoonlijke band en het intiem karakter van een boek met de lezer. En dat is wat Fintro voor ogen heeft met haar klanten: het uitbouwen van een lange termijnrelatie verankerd in een gepersonaliseerd contact in het lokale agentschap.
 

Een job vinden

Wil je aan de slag in het netwerk van Fintro? Wil je graag zelfstandig bankagent worden of heb je een profiel dat een van onze agenten kan interesseren? Bekijk onze vacatures en vind de job die bij je past.

Zoeken